LA REVEDERE, CHRISTIAN VASILE ROSKE !1931-2021

Christian Vasile Roske s-a numărat printre (puținii) oameni care m-au încurajat și ajutat investind încredere în mine atunci când nici eu nu o mai aveam. A fost omul care a format oameni!

În urmă cu 21 de ani eram la o conferință împreună. Eu proaspăt căsătorit de un an și ceva … A fost momentul dramatic al familiei noastre când soția a pierdut sarcina cu gemeni… Fratele Sile era lângă noi încurajându-ne: ”Sunt convins că Domnul are planuri mari cu voi și familia voastră! Vrea să facă din voi o mărturie și o încurajare pentru mulți.” Și așa a fost!

Când a venit ulterior Teodora în familia noastră, în condiția de viață bine cunoscută, am învățat, tot de la acest mare om al lui Dumnezeu, că poți birui circumstanțele potrivnice vieții și continua slujirea Domnului cu și mai mare pasiune chiar dacă ai un copil cu handicap. El biruise în acest domeniu extrem de sensibil de aceea mi-a putut spune cu tărie: ”Tu alegi: să învingi sau să te lași învins!”

Mulțumesc Domnului pentru privilegiul de a fi avut un astfel de om alături de care am putut să cresc și să mă formez spiritual!

Într-una din poeziile sale, pastorul Sile Roske ne conștientizează asupra a ceea ce contează cu adevărat aici dar și în eternitate:
”Când sfârși-vei odată viața și când toate se vor încheia,
Înceta-vor credința, speranța, doar IUBIREA ea va rămânea!”


În primul comment găsiți linkul unde puteți asculta acest cântec! http://Credința, Nădejdea, Dragostea… https://youtu.be/01YE0gN0HzU

https://www.facebook.com/100000482993310/posts/6582823985076969/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la LA REVEDERE, CHRISTIAN VASILE ROSKE !1931-2021

  1. Condoleanțe familiei și comunității

Comentariile sunt închise.