Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.442 de grupuri etnice existente, 7.407 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,23 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Biswas (tradiții musulmane)
Țara: Bangladesh
Limba: bengali
Populație: 27.000
Populație la nivel mondial: 31.800
Biblia: complet
Religia principală: islam
Stare: neatinși
Evanghelici: 0,00%
Aderență creștină: 0,00%

Biswas înseamnă „fiabil”, „de încredere” sau „credință” și este folosit atât ca nume de familie, cât și ca titlu măgulitor în Bangladesh. Acest titlu a fost oferit acestui grup etnic de către conducătorii musulmani încă înainte de guvernarea britanică. Astăzi există o listă lungă de persoane proeminente și faimoase din Bangladesh cu numele de familie Biswas.

Obstacolele majore care împiedică primirea Evangheliei sunt mândria pentru trecutul numelui lor bun cât și credința islamică în care nu există noțiunea de mântuire și nici nevoia unui Mântuitor.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2647506765557832&id=1455381658103688

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.