Rugăciune pentru Misiune

Țara în care slujim a fost una dintre primele țări afectate de Covid. Drept urmare, autoritățile au luat rapid măsuri drastice de protecție constând în închiderea granițelor țării, blocarea accesului într-un bloc sau chiar cartier atunci când apar primele cazuri, cu dorința de a menține cât mai mult sub control situația de răspândire a virusului.

O altă măsură de precauție a fost închiderea școlilor și limitarea multor activități, evenimente și întâlniri. Astfel, bisericilor li s-a interzis să se întâlnească în mod fizic din primăvara lui 2020 până în prezent, totul mutându-se în mediul online. Lucrul acesta este o provocare pentru biserica de aici, care e tânără, și în același timp o oportunitate de a-i forța pe credincioși să se hrănească singuri și să crească spiritual în această perioadă. Suntem recunoscători Domnului pentru lucrarea pe care o face chiar și în acest context.

Deși încă suntem restricționați, de curând am avut o întâlnire fizică cu surorile. Am avut împreună un timp de rugăciune, cântare și Cuvânt (discuții focalizate pe Proverbe 31), dar și părtășie la masă (care e foarte importantă în contextul asiatic) și discuții libere. După un timp atât de îndelungat în care părtășia noastră a fost doar online, a fost așa de benefic pentru sufletul nostru să ne întâlnim împreună fizic, să ne putem îmbrățișa și ruga împreună.

Uțu și Betty, misionari în Asia împreună cu copiii

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2642967816011727&id=1455381658103688

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.