20 de albanezi au încheiat legământ cu Domnul!

La slujba de botez a bisericii Holy Ghost din Elbasan, unde 20 de albanezi au încheiat legământ cu Domnul, am predicat despre dependența de Hristos care este succesul credinței și despre rodirea prin El. În timpul mesajului, dintre cei prezenți, încă două persoane s-au hotărât pentru Domnul Isus și au încheiat și ei legământ cu Domnul.

Botezul a avut loc în aer liber, pe malul apei. Cei care erau în apropiere au auzit mesajul și chiar unii dintre trecători se opreau să asculte Cuvântul Domnului, slavă Lui!

Xhavair, un tată care a venit să-și însoțească fiul la botez, aproape de finalul botezului, a alergat în apă spre noi spunând: „Cred, cred, cred!” și cu lacrimi în ochi, s-a hotărât și el pentru o viață nouă.

M-am bucurat să văd oameni deschiși pentru Cuvânt. Domnul aduce un seceriș bogat peste biserica Lui din Albania. Mă întorc acasă cuprins de emoțiile unei adevărate sărbători cu ocazia Rusaliilor din acest an!

Rugăciunile și susținerea dumneavoastră aduc roade aici! „Încolo, fraţilor, rugaţi-vă pentru noi ca Cuvântul Domnului să se răspândească şi să fie proslăvit, cum este la voi..” (2 Tesaloniceni 3:1)

Nicușor și Debora, misionari în Macedonia

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2640800152895160/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.