Viktor Orbán: Doar părintele poate decide în privința educației sexuale a copiilor

„Numai părintele poate decide în privinţa educaţiei sexuale a copiilor“, a scris premierul ungar, Viktor Orbán, în articolul intitulat Samizdat 10, semnat de el, care a fost publicat, joi, pe site-ul premierului, în limbile maghiară, engleză şi germană.

Viktor Orbán a mai scris că actuala campanie a stângii împotriva Ungariei este o dovadă în plus că, astăzi, stânga este duşmanul libertăţii, deoarece doreşte corectitudinea politică definită de ei, în loc de libertatea de exprimare, şi doresc hegemonia opiniilor pentru ei, în locul pluralismului de opinii. Noua lege din Ungaria nu intră în conflict cu nicio idee măreaţă sau cu legislaţia europeană, a precizat premierul. Acesta a subliniat că noua lege ungară prevede clar că numai părintele poate decide în privinţa educaţiei sexuale a copiilor.

Citeste mai mult accesâd: https://m.dcnews.ro/viktor-orb-n-doar-parintele-poate-decide-in-privinta-educatiei-sexuale-a-copiilor_825200.html?fbclid=IwAR1buz8RRPxBFBk_RXCOMMMvOA_PfzafwcTfgktYbCgUJHpYieWZAC2XUjk

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.