Dumnezeu lucrează când într-un fel, când în altulCu toate că de obicei mergem în evanghelizare acasă la localnici, datorită restricțiilor impuse recent, am cerut Domnului călăuzire în ce privește lucrarea de evanghelizare și ajutorare.

După un timp de post și rugăciune, împreună cu un grup de cinci tineri din Michigan, SUA, Domnul ne-a dăruit înțelepciune cum să procedăm ca lucrarea să continue. Cu acordul familiei Bucur, care se ocupă de baza de misiune, am decis să facem câte două programe de evanghelizare timp de patru zile în campus. Astfel, în fiecare zi am invitat 5 familii cu copiii lor, 3 familii dimineața și 2 familii după masa. Avem cam 20 de familii pe care dorim să le ajutăm în perioada de carantină națională.

După un timp de lecție biblică (ajutați de flanelograf), cântare și rugăciune pentru ei și nevoile lor, le oferim pachetele pregătite…

Am rămas surprinsă să văd cât de atenți sunt atunci când se vestește Cuvântul Domnului, cât de deschiși sunt să își împărtășească motivele de rugăciune… Un băiat ne-a rugat să mijlocim pentru tatăl lui care are probleme cu alcoolul, alții ne-au cerut să ne rugăm pentru că nu au ce mânca, alții au nevoie haine. Ei nu știau că noi am pregătit pachete cu ajutoare pentru ei. Bucuria lor de la final a fost ceva extraordinar… s-au bucurat pentru o pungă de sare, pentru săpun, chibrituri, condimente etc…. Unii dintre ei au solicitat biblii.

Rugați-vă pentru liniștea țării, suntem în carantină și oamenii trăiesc cu frică. Domnul să lase pacea Lui peste Uganda! Domnul să vorbească acestor familii prin Evanghelie, cântare și rugăciune!

Tabita Hreniuc, trimisă în Uganda de către Biserica Penticostală Smirna din Ferneziu, Maramureș și APME

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2634667013508474/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.