𝔖ă𝔯𝔟ă𝔱𝔬𝔞𝔯𝔢 𝔞𝔟𝔰𝔬𝔩𝔳𝔦𝔯𝔢 Ș𝔠𝔬𝔞𝔩𝔞 𝔇𝔬𝔠𝔱𝔬𝔯𝔞𝔩ă – 𝔓𝔯𝔦𝔪𝔞 𝔭𝔯𝔬𝔪𝔬ț𝔦𝔢 𝔡𝔢 𝔡𝔬𝔠𝔱𝔬𝔯𝔞𝔫𝔷𝔦 𝔭𝔢𝔫𝔱𝔦𝔠𝔬𝔰𝔱𝔞𝔩𝔦 𝔯𝔬𝔪â𝔫𝔦


Cu ajutorul lui Dumnezeu, ieri am avut întâlnirea de absolvire a doctoratului în Arad, la Biserica Eclesia din Arad.
Am fost încântat de pozele trimise de colegii mei, însă din păcate, eu nu am putut fi alături de ei, pentru că Madagascarul este încă închis, iar noi am decis să continuăm lucrarea misionară aici și de-a lungul perioadei Covid 19 și Sars-Co 20.
Sunt așa de recunoscător pentru acești oameni, colegi, prieteni, prin care Dumnezeu mi-a modelat viața în ultimii trei ani, de-a lungul cercetării doctorale!
L-am pierdut în această perioadă pe profesorul și coordonatorul Școlii Doctorale, Prof. Univ. Dr. Habil. Corneliu Constantineanu, care ne-a fost ca un tată, ca un mentor și ca un frate mai mare.
Ieri soția lui, sora Ioana, ne-a transmis un mesaj prin pastorul din Londra, Daniel Daniel Martin: “Felicitari tuturor celor care absolvă azi doctoratul! Cred ca Corneliu zambeste si se bucura de primul an de doctoranzi care gradueaza azi!” 🙏
Suntem recunoscători că prietenul apropiat și profesorul nostru Prof. Dr. Univ. Habil. Marcel Valentin Măcelaru a înțeles chemarea de a purta mai departe steagul Școlii Doctorale, și în ciuda uriașei poveri în cadrul Universității Aurel Vlaicu – Facultatea de Teologie, Masteratul în Teologie și Școala Doctorală, poveri pe care deja le purta, a ales să preia cârma acestei uriașe corăbii și să navigheze prin aceste ape învolburate, ca să me scoată la liman! 🙏🏽🤗🙏🏽🚢 Suntem recunoscători pentru așa oameni ai sacrificiului!

Marcel Saitis

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.