Admitere Institutul Teologic Penticostal din București

Într-o societate ce se confruntă cu tot mai multe probleme, întrebări și situații dificile, credincioșii din Biserica lui Hristos, dar și oamenii de lângă noi care nu cunosc încă Adevărul Scripturii, au nevoie de slujitori integri, dedicați și gata să-L mărturisească pe Hristos cu îndrăzneală.

Dacă simți că Dumnezeu are această chemare specială pentru tine și dacă vrei să fii bine pregătit pentru a face lucrarea Lui, atunci Institutul Teologic Penticostal din București este locul potrivit pentru tine. Aici vei întâlni profesori bine pregătiți care te vor ajuta să îți formezi o bază teologică solidă și frați păstori care te vor îndruma cu responsabilitate în tainele slujirii.

Pe lângă oportunitatea de a studia Scriptura în profunzime, la Institutul Teologic Penticostal te vei putea bucura și de un campus nou și spațios și de o bibliotecă generoasă. Dacă vei fi admis în primele cinci locuri (fie în programul de licență, fie în cel de masterat), ITPB îți va acoperi taxa de școlarizare pentru primul an de studiu.

Biserica lui Hristos are nevoie de noi generații de slujitori bine pregătiți și fermi în credința lor. Te așteptăm!

Pastor Lector univ. dr. Ioan Brie
Rector ITPB

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.