RefuzRefuz să accept realitatea că există creștini foarte bine pregătiți teologic și activi în mediul academic dar care nu coboară niciodată sau extrem la rar la firul ierbii, aici în mediul virtual unde păcătosul ce-L caută pe Dumnezeu are nevoie de învățătură biblică sănătoasă, alinare și încurajare pentru a mai face un pas în viața de credință, de o vorba bună pe limba lui poate uneori prea simplă.

Trăim în vremurile în care și izvorul de viață și otrava care ucide sufletul sunt la un click distanță așa că urmând exemplul Mântuitorului să coborâm în mijlocul oamenilor pentru a îndruma şi corecta acolo poate unde nu ne simțim confortabil, unde colcăie învățăturile false, idolatria și multe alte idei și descoperiri care mai de care scoase din context faţă de care nu putem sta indiferenţi.

Vremea când oile veneau la pastor a trecut, acum pastorul trebuie să vină la oi, chiar și aici pe internet. Deși sunt conștient că pentru unele oi e deja prea târziu, mai sunt destule care pasc prin pășuni otrăvite.

Refuz dar încă sper că ne vom schimba.

Cătălin Vasile

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1836364749855290&id=100004453486819

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.