Conferința: FUNDAMENTUL UNEI CĂSNICII TRAINICE

💢DISTRIBUIE! 💢PARTICIPĂ! 💢INVITĂ!

🧩Conferința: FUNDAMENTUL UNEI CĂSNICII TRAINICE

📌O CONFERINȚĂ DESTINATĂ PERSOANELOR CĂSĂTORITE SAU ACELORA CARE SUNT PE PUNCTUL DE A SE CĂSĂTORI!
💢Pentru cei care nu au în grija cui să lase copiii, ne ocupăm noi! Pe toată durata Conferinței se va desfășura un program special dedicat lor, în sala de studiu a bisericii.

☑Familia este prima și cea mai veche instituție creată de Dumnezeu, în Eden. În acest caz, vechi – nu este sinonim cu învechit, demodat sau depășit, ci… autentic și cu valoare inestimabilă.

☑Familia a fost și rămâne celula de bază pe care se clădește o societate, o cultură, un popor. Este nucleul fundamental al unei biserici.

🙏De aceea, în fața multiplelor provocări aduse de valul vremurilor tulburi pe care le trăim, noi credem că o familie clădită pe fundamentul puternic al principiilor divine rămâne în picioare și dăinuiește până la sfârșit.

🤝O căsnicie care are la bază un legământ sacru, o binecuvântare divină și un cadru bine delimitat de Cuvântul Scripturii, își va păstra caracterul indisolubil ”până când moartea o va despărți”.

📌În cadrul Conferinței FUNDAMENTUL UNEI CĂSNICII TRAINICE, ne propunem să învățăm împreună câteva adevăruri importante extrase din Cuvântul lui Dumnezeu, menite să conducă la consolidarea relațiilor din căsnicie.

💢Împreună cu noi va fi pastorul NELU MUREȘAN. Dacă sesiunile de Sâmbătă sunt destinate în mod exclusiv ”familiștilor”, în ziua de DUMINICĂ la slujba de dimineață (ora 10.00), pastorul Nelu Mureșan va fi din nou împreună cu noi în vederea transmiterii unui mesaj pentru întreaga biserică – copii, părinți sau bunici.

Vă așteptăm cu bucurie!

MaiAproapeDeCer2021

AproapeDeSemeni

CentrulEducationalElim

CopiiiLuiIsus

SăptămânaSperanței2020

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.