Miere de rapiță

Miere de rapita 25 lei/kg

Mierea de rapiţă este obţinută din planta cu acelasi nume, o plantă bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide, în minerale precum bor, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, în vitaminele A, B1, B2, B3, C şi betacaroten. Albinele produc această miere în luna mai.

Datorită abundenţei de principii nutritive, mierea de rapiţă aduce nenumărate beneficii sănătăţii şi frumuseţii. Are o culoare alburie şi o textură cremoasă. Caracteristic pentru aceasta miere este continutul mare de glucoza, motiv pentru care se zahariseste cel mai repede dintre toate tipurile de miere.

Mierea de rapiţă este un remediu eficient în bolile renale, de stomac, cardiace, respiratorii şi în osteoporoză. De asemenea, poate fi folosită profilactic, prevenind afecţiunile hepatice, pancreatice şi splenice. Mai mult, graţie proprietăţilor sale antibacteriene, această miere distruge bacterii precum streptococul, stafilococul sau helicobacter pylori.
Graţie oligoelementelor pe care le conţine (bor şi calciu), mierea de rapiţă este recomandată şi în reumatisme. Mierea de rapiţă are şi efecte sedative şi relaxante, fiind recomandată persoanelor care se confruntă cu un nivel ridicat de stres, cu depresie şi anxietate sau cu insomnie.

Acest articol este informativ si nu inlocuieste un consult medical specialitate.

Pentru detalii și comenzi accesează:

https://www.facebook.com/emanuela.stiopu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.