Radio Vocea Evangheliei Timișoara- În orașul nostru miroase a Hristos

Am început un nou proiect împreună cu DGASPC Timișoara și bisericile locale, la un centru de carantinare pentru refugiați. Hrănim trupul, alinăm sufletul, arătăm dragoste.

În ultimele luni, zeci de biserici s-au implicat discret și constant în asistarea refugiaților. Pe stradă, în clădiri părăsite, în centre de carantinare. Au pregătit mii de porții de mâncare, au donat haine și pături, au cusut saci de dormit, au spălat răni, zeci de medici creștini voluntari au înfruntat riscul contaminării și au tratat boli, fără să condiționeze în niciun fel binefacerea, fără ca vreo biserică să caute promovare, fonduri, vizibilitate. Din dragoste de Dumnezeu și de oameni.

Suntem entuziasmați de implicarea masivă a credincioșilor în proiect. Biserica e vie. Avem oameni care se roagă, alții care gătesc sau merg la centru și oferă migranților două mese calde pe zi, haine, produse de igienă, echipă medicală. Ne trăim misiunea. Ducem vești bune. Arătăm unei lumi sfâșiate de violență și suferință adevărata față a iubirii creștine. În același timp, descoperim cât de puternică este o comunitate transformată de Hristos când se mobilizează ca să îi protejeze pe cei vulnerabili.

În orașul nostru miroase a Hristos.

https://www.facebook.com/447709125312327/posts/3983919395024598/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.