Stăruiți în rugăciune!Ramadanul din acest an s-a încheiat, dar noi putem continua să ne rugăm pentru musulmanii din întreaga lume.

După 30 de zile de post, sărbătoarea Eid de la sfârşitul Ramadanului este o perioadă plină de bucurie ce va dura cam trei zile. Musulmanii îşi vor cumpăra haine noi, îşi vor face cadouri unul altuia şi, desigur, vor sta la masă savurând mâncăruri speciale. În ţările cu o populaţie majoritar musulmană, străzile vor fi special decorate şi vor avea loc sărbători publice.

Eid al Fitr începe pentru mulţi musulmani cu rugăciunea în comun de la răsăritul soarelui şi cu oferirea de bani (zakat) la săraci, care este unul dintre cei cinci stâlpi ai islamului.

Poţi saluta prietenii musulmani în aceste zile spunând „Eid Mubarak”, care înseamnă „Un Eid binecuvântat.”

Pentru ce să ne rugăm?

– De când am început proiectul 30 de Zile de Rugăciune, am aflat de mai multe decizii de a-L urma pe Hristos printre musulmani decât oricând, în istoria documentată. Rugați-vă ca această creștere să continue, pe măsură ce noii ucenici, la rândul lor, îi ucenicează pe alții, în timp ce se formează noi adunări în orașe și sate din întreaga lume. (Fapte 2:17-21)

– Rugaţi-vă pentru lucrătorii creştini şi organizaţiile care misionează în centre urbane printre musulmani. Dacă doriți să intrați în legătură cu aceste organizaţii, contactați-ne pentru mai multe informaţii la:
info@pray30days.org.

– Rugaţi-vă ca Duhul Sfânt să pună în dumneavoastră inima lui Dumnezeu pentru musulmani, să-i vedeţi aşa cum îi vede El şi să fiţi lumina care îi conduce la Isus.
(Matei 5:14-15)

Stiri Crestine 30 Days of Prayer International @stiricrestine.ro
@pray30days

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2610628679245641/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.