12 cauze ale confuziei de gen

În primul rând, vreau să fiu clar: nu sunt un expert. Nu sunt psiholog. Ca majoritatea oamenilor, sunt uimit de această problemă. Confuzia de gen mă intrigă, analizează pastorul Dwight Longenecker într-un articol The Stream.

Dacă în acest articol folosesc terminologia greșită, confund termenii trans-femeie, trans-bărbat, cisgender, queer, gay, lesbiană, transvestitism etc., iertați-mă. Am greșit. Nu este chiar domeniul meu de expertiză.

Voi fi sincer. Sunt pastor creștin. Treaba mea este să-i primesc pe toți cei ce vor să fie discipoli ai lui Isus Hristos. O fac cât de bine pot, fără judecată sau părtinire. Toată lumea este creată după Chipul lui Dumnezeu și are un potențial imens. Dacă o persoană este transgender, are o poveste care este probabil la fel de complexă ca a oricui altcuiva. De asemenea, are un destin veșnic la fel de mare ca al oricui altcuiva.

Cu toate acestea, toți sunt, de asemenea, niște păcătoși, ca mine însumi și fiecare dintre noi are lupta sa pentru a deveni tot ceea ce Dumnezeu ne-a creat să fim.

Acestea fiind spuse, am o anumită experiență privind influențele mai largi asupra naturii umane și societății. Iată deci câteva gânduri și nu sugerez în niciun caz că este verdictul final pe această temă.

Situația actuală privind confuzia de gen este foarte complexă

În primul rând, cred că situația actuală a unei confuzii de gen larg răspândită este foarte complexă. Nu cred că există o singură cauză. În schimb, mi se pare că sunt mai mulți factori, care contribuie diferit la problemă.

Citește mai departe accesând următorul link :

https://tribuna.us/12-cauze-ale-confuziei-de-gen/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.