Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze frate Nelu!

„Vin în fața voastră cu o parte din viața mea, căci așa este frumos ca ascultătorii să afle cine sunt cei din culisele Radio Holy Doctor.

Eu sunt cel ce vă ”încântă” zilnic cu: muzică, mesaje, poezii, meditatii, predici, și alte multe emisiuni in cadrul programelor difuzate de Radio Holy Doctor.
Numele meu este Marțian Ioan alias Nelu Marțian (pentru prieteni) sau Nelu Bunelu Martian pe pagina de socializare facebook.

Sunt un om ”TÂNĂR” , născut în 1955 și încerc să mă integrez printre cei tineri născuți si după anul 2000

Provin din familie de credincioși penticostali, slujesc Domnului din tinerețe. Născut în Ciceu Giurgești, Bistrița Năsăud, căsătorit în orașul Vulcan jud. Hunedoara unde am slujit în Biserica Maranata timp de 43 de ani iar din anul 2020 m-am mutat împreună cu soția în comuna Vânători jud. Galați, ca să putem reîntregi familia, familiile băiatului și fetei cu care Domnul ne-a binecuvântat locuind în Galați. Acum slujesc în Biserica Emanuel Galați.

Pasiunea mea și viziunea spre promovarea valorilor creștine le am din anul 2010, implicîndu-mă în foarte multe activități creștine printre care și înfințarea unor posturi de radio.

Sunt fondatorul a 2 posturi de radio: Radio Bunelu (pe care momentan l-am închis) care a fost ”pioneratul” meu și Radio Maranata Vulcan care emite din ianuarie 2017, iar acum sunt redactor la Radio Holy Doctor.

Implicarea mea în Misiunea Holy Doctor este cu cu ceea ce Domnul m-a înzestrat și cu ce pot să fac cunoscut Numele Lui.

Sunt la dispoziția voastră 24/7
Împreună cu voi și cu Radio Holy Doctor, pentru ETERNITATE

Al vostru…. Nelu Bunelu Martian”

https://radioholydoctor.com/members/nelu-martian/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.