Am cerut un înger și-am primit șapte- Jurnal de covid

Într-una din nopțile trecute, când m-am simțit foarte rău, am făcut și un atac de panică. În durerea și disperarea mea, cu lacrimi în ochi, i-am cerut bunului Dumnezeu să îmi trimită un înger să mă țină de mână și să mă încurajeze că nu mai pot…

Când a venit ambulanța după mine, asistenta mi-a spus că este din Fârdea. S-a purtat cu mine cu atâta grijă și mi-a vorbit foarte frumos. Iată primul înger.

În curtea spitalului din Făget m-au așteptat doi medici, medicul infecționist și medicul pneumolog. M-au încurajat mult cu vorbe. ,,Să stați liniștit domnule profesor că noi vă facem bine. De la noi, toți au plecat pe picioarele lor acasă.” Al doilea și-al treilea înger.

M-a preluat o asistentă Delia de la Sintești care m-a dus în salon și mi-a făcut primul tratament. Când m-a văzut ce distrus sunt mi-a recitat psalmul 91. M-au năpădit lacrimile. Uite și al patrulea înger.

Dimineața a intrat în salon o asistentă ,,deghizată” și mi s-a adresat cu apelativul frate: ,,frate David, am văzut pe listă că ești internat la noi și am venit la tine. Sunt o soră de-a ta, mă cunoști?” Era sora Delia de la Bucovăț. Iacă-tă și al cincilea înger.

Îngerii al șasele și al șaptelea se numesc Monica de la Mănăștiur și Ioana de la Făget. Niște finuțe. Nu am simțit durerea injecțiilor făcute de ele. Atente și mereu cu vorbe dulci și încurajatoare.

M-am rugat pentru fiecare în parte. M-am rugat să le facă Dumnezeu bine pentru toată purtarea bună de care au dat dovadă, după cum moașelor Shifra și Pua le-a făcut case pentru că s-au purtat bine cu femeile evreilor.

Doamne, îți mulțumesc pentru îngerii tăi.

David Gabriel

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Am cerut un înger și-am primit șapte- Jurnal de covid

  1. Pingback: David Gabriel: Am cerut un înger și-am primit șapte- Jurnal de covid – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.