Să nu vindem iluzii false.

De când a plecat Hristos la cer și ne-a spus să îl așteptam că se întoarce, pământul a rămas pământ, apa a rămas apa, omul a rămas tot om, societatea a rămas tot societate.

Toate aceste lucrururi dacă nu le administrăm exact după legile Creatorului, exact după manualul de instrucțiune (Biblia) lucrurile nu pot să funcționeze.

Scuza celor mai mulți este: noi trebuie să vestim evanghelia și să dorim cerul, foarte bine, dar in cer îl vom vedea pe Cel care ne-a dăruit aceste legi, va fi tot El neschimbat și poate ne va lua la întrebări despre cum am ascultat de poruncile Lui.

Insist pentru aceasta și cred că este cheia pentru a ieși din bezna unde am intrat ca și societate, dacă nu ne schimbam mentalitatea să fim total biblic, increzandune strict in ceea ce ne-a spus Dumnezeu se prea poate ca acest coșmar să nu aibă sfârșit.

Cred că mentalitatea creștina are nevoie de o resetare puternică, dacă noi vom dori voia Lui Dumnezeu cu adevărat pana la cel mai mic amănunt Dumnezeu nu are cum să rămână pasiv.

Fiți binecuvântați!

Nelu Surd

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s