IN MEMORIAM

Ioan Scobercea

16.04.1937-21.03.2021

„Dacă faci planuri pe un an, seamănă grâu; daca faci planuri pe un deceniu, plantează pomi; daca faci planuri pentru o viața, învață-i și educă-i pe oameni.” – proverb chinezesc.

Cei care l-ați cunoscut știți că tatăl meu a fost un autodidact, un om înclinat mereu spre studiu, un om pentru care educația, in special educația bazata pe valorile Biblice a fost prioritară. Mai știți și că el a fost un om practic.

Lucrarea cu și prin școala creștină deschisă și administrată de Biserica Baptistă Maranata Moldova Noua a fost una dintre cele mai mari bucurii din ultimii lui ani de viața. Dragostea lui pentru aceasta lucrare ne-a transmis-o și nouă. De aceea, la dorința tatălui meu, familia încurajează pe oricine dorește, ca în loc de flori sau coroane să facă o donație bisercii pentru lucrarea cu copiii din Moldova-Nouă. Florile se vor ofilii, investiția în educarea și formarea copiilor din Moldova-Nouă va da roade peste generații.

Donațiile pot fi făcute:

– direct în contul Bisericii Baptiste nr. 1 Maranata, Moldova Noua, CUI 4607081, IBAN R012 RNCB 0104 0224 8574 0001, deschis la BCR Moldova Noua;

sau,

– donație directă cu ocazia serviciilor divine ale bisericii;

sau,

– în cutia de donații la serviciul de înmormântare care va avea loc vineri, 26.03.2021, ora 14:00, la locuința părinților mei din Moldova-Veche.

După înmormântare cutia pentru donații va rămâne la biserică până vineri 16.04.2021.

Cu recunoștință și dragoste,

Anica, Lorena, Remus (Nelu), Dan, Ina, Paul și Iustin

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.