Misiune Madagascar

Începând cu 13 martie 2021, în Antananarivo, capitala Madagascarului, s-a dat startul unei serii de patru evanghelizări cu ajutor medical, printre oamenii străzii, femei din rețelele de prostituție, cât și printre oamenii extrem de săraci. Prima zi de evanghelizare cu ajutor medical a început de dimineață și s-a încheiat târziu. O zi în care echipa n-a avut timp să bea apă sau să se odihnească 5 minute, însă a fost o zi minunată!

Din nefericire, evanghelizarea cu ajutor medical care urma să se desfășoare azi, 27 martie, a fost anulată datorită decretului prezidențial dat în 20 martie, care restricționează evenimentele ca urmare a apariției unei tulpini noi de covid în Africa de Sud, care este mult mai transmisibilă. Întâlnirile de peste 200 de persoane sunt interzise, fiindcă în 13 martie am avut peste 500 de participanți la eveniment am fost nevoiți să anulăm evanghelizarea de azi.

Sperăm și ne rugăm să nu fie nevoie să anulăm toate evenimentele programate, însă depindem de reglementările date la nivel de țară. Noi suntem pregătiți, ne dorim să ajutăm și ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea putere să mărturisim și în acest mod credința cât mai multor suflete!

Ioana Ș., misionară în Madagascar alături de soțul Marcel și cei patru copii

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2578172129157963/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.