ÎN MEMORIA LUI CORNELIU CONSTANTINEANU

„Suferința e trecătoare, dar impactul pe care Corneliu l-a avut în viețile noastre este veșnic. 《Trăiți frumos》era un sfat al său. Vom continua să trăim inspirați de viața sa.

Un cuvânt care îl descrie foarte bine este: VIZIONAR. În lumina Evangheliei, totul avea un impact global pentru el. Corneliu te încuraja, îți dădea aripi în urma fiecărei discuții și deschidea perspective noi.

Corneliu era și un PRIETEN bun. M-a frapat când am ajuns să-l cunosc și m-a rugat să mă adresez simplu: Corneliu. Simplitatea și smerenia erau două mărgăritare pe care le purta tot timpul.

După ce am absolvit facultatea de teologie la București, Corneliu este cel care mi-a călăuzit pașii spre masterat, în Croația.

Am avut parte de multe discuții transformatoare, dar îmi amintesc și o faza nostimă. Eram în Osijek și juca ping-pong. După ce i-a învins categoric pe 2 colegi de-ai mei, am zis să mă încumet și eu la un meci. Scorul a fost foarte strâns, am ajuns la set egal, iar într-un final am câștigat eu. Replica sa: 《hai totuși să mai jucăm un meci și să joc și eu cu mâna dreaptă 》.

Ramane un gol în noi, dar și o dorință de a duce mai departe moștenirea lăsată de el.

Îi mulțumim și în numele Colegiului Biblic Veritas pentru toate colaborările. Directorul Veritas College International, Dr. Bennie Wolvaardt, împreună cu soția Moira și toată familia Veritas, transmite condoleanțe celor dragi.

Dumnezeu este Dumnezeul celor vii, Amin!”

Ovidiu Țiprigan, coordonator Colegiul Biblic Veritas România

In memento Corneliu Constantineanu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.