Judecătoarea Adriana Stoicescu: Lui Dumnezeu mai avem voie să Îi spunem Tată Ceresc? Sau trebuie sa ÎI spunem părinte 1 Ceresc?

Lui Dumnezeu mai avem voie sa Ii spunem Tata Ceresc?

Sau trebuie sa II spunem parinte 1 Ceresc?

Fecioarei Maria putem sa II mai spunem Maica Sfanta?

Sau trebuie sa fie parinte 2 Sfant?

Noi, cei imoral de normali si ilegal de incorecti politic, mai avem drepturi?

Sau vom avea voie doar pe ultimele locuri din autobuz? Ne veti duce in lagare de reeducare corecte politic? 

Va puteti inspira din modelul Pitesti, ca sa nu aveti prea mult de inventat. Vom avea magazine si cinematografe separate?

Ne veti da afara din bisericile pe care le veti colora voi, ca sa fie corecte si neofensatoare?

Puteti sa ne luati tot.Nu ne puteti lua rugaciunea si credinta. Si cu astea va vom invinge, in final. fapt, déjà am castigat, dar voi nici nu stiti asta. Si nici cat de mici sunteti. Sper sa apuc momentul in care Dumnezeu, satul de corectitudine si culoare, va spune stop joc. Si, sunt sigura, momentul e mult mai aproape decat credeti….

https://flux24.ro/judecatoarea-adriana-stoicescu-lui-dumnezeu-mai-avem-voie-sa-ii-spunem-tata-ceresc-sau-trebuie-sa-ii-spunem-parinte-1-ceresc/?fbclid=IwAR2rE-QZLfGWRE37xwxAq0qA5L2xRFqi–tp6l2kVwSgjbFWCQpSFd0biNU

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Judecătoarea Adriana Stoicescu: Lui Dumnezeu mai avem voie să Îi spunem Tată Ceresc? Sau trebuie sa ÎI spunem părinte 1 Ceresc?

  1. Marian Cimponer spune:

    Pacea Domnului Isus Hristos . M-am dus la locul meu de strajă și stăteam pe turn ca să veghez și să văd ce are să-mi spună Domnul și ce-mi va răspunde la plângerea mea. Habacuc 2:1 . Profetul Habacuc a înțeles că rugăciunea este un dialog. El și-a spus plângerea înaintea Domnului și acum așteaptă răspuns, fără să se îndoiască de faptul că Dumnezeu îi va vorbi clar, pe înțelesul său, dar la timpul Lui. El s-a dus ”la locul de strajă”; acolo îi va vorbi Dumnezeu. Astăzi ne închinăm în duh și în adevăr. (Ioan 4:24) Nu mai există un loc delimitat de coordonate spațiale, dar oriunde alegi să îți pleci genunchii, pleacă-ți și inima. Nu ne mai urcăm pe ziduri, cum făcea profetul, dar ne înălțăm rugăciunile și zilele de post la cer, în veghere. Roagă-te, așteaptă, ascultă. Și bucură-te în Dumnezeu.

  2. Valeria Iancu spune:

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Comentariile sunt închise.