In Memoriam

PROF. DR. CORNELIU CONSTANTINEANU
Suntem răvășiți și îndurerați la aflarea veștii că prietenul și colegul nostru, prof. dr. Corneliu Constantineanu, nu ne mai poate însoți în Missio Dei. Stăpânul Ceresc a decis să îl cheme, mult mai devreme decât ne-am gândit, ca să fie cu El, în locul acela mirific după care lăuntric tânjim și totuși am vrea să ajungem acolo cât mai târziu posibil…
Rămân în urmă frumoase amintiri de la conferințele de misiune, poziționarile lui echilibrate și mature din cadrul Comitetului de Referință al APME în care a slujit mulți ani de zile, preocuparea lui pentru situația misionarilor de care întreba deseori și, mai ales, pasiunea lui de a vedea Evanghelia atingând și transformând fiecare domeniu al culturii noastre.
Împreună cu colegii din biroul APME și cu misionarii răspândiți pe toate meridianele pământului, în numele Consiliul Director și al Comitetului de Referință al APME, transmitem cele mai sincere condoleanțe Ioanei și fetelor lor, dorind ca speranța revederii glorioase să aducă mângâiere și putere de a continua alergarea în aceste momente atât de dificile.

https://www.facebook.com/100002396813613/posts/4057970304292823/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la In Memoriam

Comentariile sunt închise.