Evanghelistul Luis Palau și-a sfârșit alergarea

Evanghelistul argentinian Luis Palau a murit joi, 11 martie 2021, la vârsta de 86 de ani.

„După o luptă de trei ani cu cancerul pulmonar, evanghelistul Luis Palau a murit în această dimineață la domiciliul său din Portland, Oregon”, a declarat Asociația Luis Palau într-un comunicat.

Marele evanghelist latin al secolului XX

Timp de peste 65 de ani Palau s-a dedicat evanghelizării globale. „Dragostea lui Palau pentru oamenii din lume și pasiunea pentru propovăduirea mesajului Evangheliei l-au dus până dincolo de America Latină”.

Renumitul evanghelist a predicat la peste 500 de evenimente masive din 80 de țări. A avut șansa să vorbească cu diferite grupuri etnice, medii socio-culturale și vârste. Era cunoscut pentru faptul că purta conversații atât cu adolescenți din Europa de Est, cât și cu lideri mondiali din alte părți.

Mesajul său clar s-a concentrat asupra persoanei lui Isus Hristos și asupra nevoii de a crede în El spre mântuirea ascultătorilor. Palau a scris 50 de cărți.

„Nu am regret că mi-am petrecut anii, încă din tinerețe, împărtășind Evanghelia. Dacă mi s-ar da o mie de vieți, le-aș dedica pe toate aceleiași chemări”, a spus Luis Palau

Citește mai departe accesând următorul link

:

Sursa: https://www.stiricrestine.ro/2021/03/12/evanghelistul-luis-palau-si-a-sfarsit-alergarea/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.