Implică-te și tu!

DISTRIBUIE ACEST MESAJ! IMPLICĂ-TE! ROAGĂ-TE!
#AproapeDeSemeni
#MaiAproapeDeCer2021

Având în vedere nevoile cu care se confruntă semenii noștri aflați în zonele sărace ale României, în cadrul PROIECTULUI SOCIAL ”APROAPE DE SEMENI” – dorim să ne implicăm într-o acțiune de ajutorare a oamenilor din Comuna Puiești, Județul Vaslui, (satele Cristești, Lalești, Fulga, Călimănești, Rotari, Cetățuia, Mocani, Iezer, Ruși…). În aceste zone există multe familii / bătrâni / copii care trăiesc într-o sărăcie greu de imaginat, orice ajutor fiind bine venit.

În acest sens, organizăm o strângere de ajutoare în ziua de VINERI – 05 martie, în intervalul orar 10.00 – 17.00 – la Biserica Penticostală Elim Hunedoara (Str. Bogdan Vodă nr. 1).

Se pot dona: ÎMBRĂCĂMINTE / ÎNCĂLȚĂMINTE / PĂTURI / COVOARE / OBIECTE DE UZ CASNIC, ETC.

Donațiile se vor aduce la Biserica Elim în ziua și intervalul orar menționate.

Dacă este nevoie, pe parcursul zilei de vineri, ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru a prelua și transporta obiectele donate. Pentru aceasta este nevoie să ne anunțați din timp, telefonic sau printr-un mesaj (tel.: 0722 871855 – pastor Marius Hanganu). De asemenea, puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a Bisericii.

Deși timpul este destul de scurt (sâmbătă va pleca transportul spre Moldova), nădăjduim că Domnul va da binecuvântare și vom putea încă o dată să fim de folos altora și în felul acesta.

Prisosul nostru poate fi o mare binecuvântare pentru alții!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.