CUVINTELE PE CARE NATI NU LE-A ROSTIT, NICIODATĂ Gânduri la plecarea lui Nati Balaș

Când mă gândesc la Nati, la trecerea lui prin lume, la modul în care l-am perceput eu, aș sublinia neapărat următoarele:

– Nati a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu cu un scop precis și unic în lume. Prin el, am învățat într-un fel aparte multe adevăruri despre Dumnezeu, despre iubirea Lui ascunsă în durere, despre speranță și dăruire de sine.

– o lecție de dragoste necondiționată

– o dovadă de dependență totală

– o lecție despre unitate, despre sprijin reciproc, despre a merge înainte umăr la umăr, nimeni înainte, nimeni în urmă

– un crâmpei din ceea ce înseamnă bunătate

– un semn despre fragilitatea umană și imprevizibilul clipei, un indicator spre cer, spre împăcare cu Dumnezeu (semnul lui Iona)

Sunt sigură că, dacă Nati ar putea rosti cuvinte, acestea ar fi cuvinte de iubire, de mângăiere, dar mai ales un MARE MULȚUMESC!

Mulțumesc mami, pentru dragostea cu care m-ai înconjurat în fiecare clipă, pentru zile și nopți nedormite, pentru fiecare mângâiere, pentru neputința de a face mai mult, pentru felul în care ai luptat să găsești noi, și noi soluții… nu puteai face mai mult, nu puteai dărui mai mult, nu puteai fi mai mult!

Mulțumesc tati pentru grija ta necurmată, pentru că în ciuda responsabilităților pe care le aveai, eu am fost întotdeauna prioritatea ta numărul 1. Mulțumesc pentru fiecare noapte în care am adormit în îmbrățișarea ta care așeza liniștire peste zbaterile mele!

Mulțumesc Emi pentru dăruirea ta în împlinirea nevoilor mele. Că niciodată nu ai crezut că e prea mult sau că nu ar trebui să faci tu aceasta.

Mulțumesc Deni pentru curajul tău în cele mai critice momente, momentele în care erai tu „mama”, și plină de iubire treceam mână în mână fiecare prag…

Mulțumesc mult Sami, pentru zidul de apărare pe care l-ai ridicat pentru mine, pentru fiecare rugăciune care îți părea fără răspuns, pentru că ai fi făcut orice ca să-mi fie mie bine…

Atunci, Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: ‘Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, de moşteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit; am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine.’Atunci, cei neprihăniţi Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut? Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit sau gol şi Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine? Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei (pentru Nati), Mie Mi le-aţi făcut.’

Ligia M Măcelaru, Timișoara, 12 februarie 2021

https://www.facebook.com/718591599/posts/10159367075136600/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CUVINTELE PE CARE NATI NU LE-A ROSTIT, NICIODATĂ Gânduri la plecarea lui Nati Balaș

  1. Dumnezeu mângàie familia îndoială

    Apreciază

Comentariile sunt închise.