Să mijlocim și să ne rugăm pentru sora Adina Iuga!

Mă indreptam inspre biserică. Era luni (ieri) si ca de obicei, aveam intalnire cu femeile. Credeam ca nu vor veni prea multe din cauza ploii. Mă gandeam ce le voi spune. Nu mă asteptasem sa se intample anumite lucruri, dar s-au întâmplat fără să ma astept. M-au frant. Mi-au adus lacrimi și durere. Acum mă indreptam inspre biserica. Nu puteam sa nu merg. S-au adunat peste 300 de femei. Au inceput sa cante. Apoi trebuia sa vorbesc eu. Am luat microfonul… dar nu puteam sa vorbesc din cauza lacrimilor. Se uitau la mine si nu intelegeau ce se întâmplă. Apoi, cu lacrimi in glas le-am zis ca nu puteam sa le spun nimic. Ca nu eram bine. Le-am spus ca nu voiam sa fac pe viteaza si sa ma prefac ca sunt bine, ci ca toti avem momente in care nu suntem bine, iar in acele momente avem nevoie de putere si de ajutor. Le-am spus că pot să mă ajute, ca pot sa se roage pentru mine, iar dacă cineva simte sa ma incurajeze cu ceva, acum era momentul potrivit. Aveam mare nevoie.

Au inceput sa se roage… Doamne, ce rugaciune! Peste 300 de femei au inceput într-un glas sa se roage pentru mine. Nu puteam decat sa plang… plangeam in hohote. Apoi au venit multe in față sa mă incurajeze. Printr-un verset biblic, printr-o experienta ce au avut-o cu Domnul, prin felul in care Dumnezeu m-a folosit sa le binecuvinteze….

M-au strans in brațe…. veneau pe rand să mă imbratiseze si sa imi spună ca voi fi bine…
Au fost balsam pe rană. Parcă nu mă mai durea atât de tare. Nu am cuvinte sa-I multumesc lui Dumnezeu pentru ele! Sunt o binecuvantare pentru mine. La fel sunteti si voi, toti cei care vă rugati pentru mine. Acum chiar am mare nevoie de rugaciune! Sunt niște zile foarte grele si am nevoie de rugaciune mai mult ca niciodată! Vă rog tare mult sa va rugati pentru mine ca Domnul sa imi dea PUTERE in zilele acestea. Si MULTA intelepciune! Multumesc din suflet și Dumnezeu sa va binecuvinteze!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10164764172710022&id=523510021

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.