EDUCAȚIE SEXUALĂ DUPĂ REȚETA DIAVOLULUI

Sunt de-a dreptul indignat să văd că în vremurile grele și complicate pe care le trăim, când societatea românească se confruntă din greu cu pandemia, când elevii și studenții români se văd cu ani de școală compromiși, când în spitale ard de vii oameni apăsați de boală, ca să nu mai vorbesc despre un car mare de alte probleme, unii dintre aleșii noștri nu mai pot de grija copiilor României, dar nu asigurându-le alocații mai consistente, ci asigurându-le o educație sexuală după o rețetă de-a dreptul revoltătoare pentru orice om cu frică de Dumnezeu. Într-o astfel de vreme, marea frământare a președintelui țării și a altor câțiva oameni a căror standarde morale sunt cu totul străine de Scriptură, este aceea de a modifica cu orice preț o lege – pe care CCR a găsit-o deplin constituțională – și să forțeze cu orice preț educația sexuală a copiilor noștri, excluzând cu totul părinții din această complicată ecuație care are în vedere generațiile viitoare ale României.

Creatorul, de la începutul lumii, a încredințat copiii spre creștere și educare, părinților, care de altfel sunt primii responsabili înaintea lui Dumnezeu și a societății de ceea ce seamănă în mintea și inima copiilor lor. Și totuși, asistăm cu multă nedumerire la încercarea insistentă și bine planificată de a deforma din punct de vedere moral viața atât de fragilă și vulnerabilă a copiilor români printr-o educație sexuală după rețeta Diavolului.

Este vremea când creștinii României trebuie să-și facă auzită vocea. Este vremea să ne apărăm copiii de acest atac satanic, îndreptat împotriva curăției și inocenței lor. Este vremea să ne rugăm, să postim și să vorbim despre voia lui Dumnezeu în familiile noastre, în bisericile noastre și în societatea noastră.

Zilele acestea legea retrimisă de Președintele României în Parlament pentru a fi modificată, după rețeta despre care scriam mai sus, se află în dezbaterea aleșilor noștri. Spre ei îndreptăm strigarea noastră și îi chemăm să lucreze în așa fel încât să nu se trezească luptând împotriva voiei lui Dumnezeu, îi chemăm să reprezinte așteptările noastre legitime și să lase părinții să își educe copiii așa cum înțeleg ei că este spre binele copiilor lor.

Doamnelor și domnilor senatori și deputați, lăsați părinții să fie părinți!

Nelu Filip

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.