Diverse by Sali

1. Iohannis a învins și de data aceasta. El și cu Usrplus au reușit și-n curând, după mici proceduri, vor implementa în școli educația sexuală pentru copiii noștri.

2. Asta ne trebuia acum? Sistemul sanitar e-n foc, sistemul educațional e varză, economia țării e la pământ, sute de copii merg flămânzi la culcare, dar domnul Werner se ocupă de educația sexuală. Țara arde iar președintele schiază.

3. Am o grămadă de prieteni care și-au dorit copii, dar nu au. În ciuda acestui fapt, aceștia iubesc copiii, se implică în proiecte sociale și susțin copii amărâți. Familia Werner, însă, sunt genul acela de oameni care nu au copii și nu simt durerile și sacrificiile unui părinte. Păcat, mare păcat, pentru că amândoi au fost dascăli.

4. Robert Sighiartău și Ben-Oni Ardelean, voi cum ați votat ieri? De ce nu vă faceți vocile auzite acum? Ați ascultat de Iohannis sau de Dumnezeu? Sunt călduțe scaunele din parlament? Știu că sunteți oameni credincioși, de aceea trebuie să acționați acum sau să ne spuneți pe față dacă arginții lui Iuda au culoarea galbenă!

5. Domnule Iohannis, pentru copiii care nu au încălțăminte, care nu au curent electric, care nu au ce pune pe masă, faceți ceva și pentru ei, sau credeți că dacă o să-i învățați despre cum au fost concepuți o să le treacă foamea?

6. Bunicii noștri n-au învățat la școală educația sexuală și totuși au făcut mulți copii. Noi, cu toată educația asta, creștem câini și pisici!

Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.