Diverse by Sali

1. La Bruxelles, a fost organizat un târg de bebeluși pentru sodomiți. Prețul unui bebeluș variază în funcție de rasă, de culoarea pielii sau de culoarea ochilor. Păi de ce nu au toți bebelușii același preț? Numai suntem toți egali? De ce ăia albi costă mai mult decât ăia negrii? Discriminare!

2. Primarul de la Iași a fost atacat cu iaurt. Felicitări domnului primar pentru eleganța cu care a driblat acest eveniment! Nu cred că a făcut bine domnul militar în rezervă că l-a atacat cu iaurt. Putea să-l atace online, că așa e la modă acum.

3. O fetiță din Italia s-a sinucis jucându-se pe tik tok. A primit o provocare și așa a ajuns să se sugrume. Părinții ei l-au blestemat pe Mark. Nu știu dacă e de vină domnul Mark. Eu, cu conspirațiile mele, cred că domnul Mark este doar o marionetă, de fapt în spatele tuturor aplicațiilor tâmpite se află însuși satana.

4. Prietenii mei de la Asociația Miros de Cer, au vizitat o familie cu zece copii și au oferit, printre altele, un ursuleț mare unuia dintre copiii acestei familii. L-au întrebat pe Mihai ce nume vrea să-i dea ursulețului, iar Mihai a răspuns „Tata, pentru că nu-l mai am”. Bine, de Mihai nu se interesează nici Mark și nici domnii care au organizat târgul de bebeluși pentru homosexualii scârboși din țările bogate ale Europei.

5. Fără ajutorul domnului Mark și fără ajutorul organizatorilor de târguri pentru satana, surorile noastre sunt la bucătăria bisericii acum și pregătesc câteva zeci de porții de mâncare pentru copiii ca și Mihai, pentru văduve, pentru oamenii străzii și pentru cei ce caută la gunoaie o bucată de pâine. Nu avem nevoie nici de Mark, nici de avocații celui rău, noi îl avem pe Dumnezeu de partea noastră! Dacă Dumnezeu e cu noi, restul nu contează!

Sali Sabri

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1374389456255435&id=100010531814013

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.