Atenție sporită la priorități

Creștinul este o persoană complexă care poarta în inima lui valori incontestabile; noi suntem purtători de comori de lumină. Ducem în lume mesaj unic, mesaj care merită să fie ÎNVĂȚAT , ÎNȚELES, ÎMPLINIT de toți oamenii.
Această sarcină sfântă nu rămâne nerăspltătită! Odată dus mesajul, Dumnezeu ne dăruiește Speranță! Și având speranță dăruim la rândul nostru speranță.

Speranța noastră nu se sprijină pe politicieni sau guvernanți nici pe factori de circumstanță (frig, foamete, furtuni, frumusețe) noi suntem legați de Hristos! Depindem de Hristos. Legați cu Lanțul Dragostei! Legați prin jertfă! Plătiți prin sânge…

Creștinul își cunoște:
•Păcatul
•Puterea
•Prioritățile

Când viața devine agitată…uitam PRIORITĂȚILE. Aici e lupta! În tumult, preocupați se probleme, uităm…și acesta este scopul celui rău..
1. Ne umple timpul
2. Ne fură simplitatea.
3. Ne schimbă prioritâțile…

Conform DEX-ul prioritatea este:”însușirea de a fi primul în timp; dreptul de a ocupa primul loc ca importanță, ca valoare, ca demnitate; precădere, primordialitate, întâietate”

Prioritatile sunt acele lucruri pe care ai decis că vrei să le faci.
Harul dăruit de Dumnezeu este că ai dreptul să alegi. Însă asta implică RESPONSABILITATE…

Crestinul alege:
1. Să-l iubească pe Dumnezeu!Aceasta implică: ADORARE,ASCULTARE,APLICARE
2. Să-și iubească familia!Aceasta implică: SACRIFICIU,SFINȚENIE,SLUJIRE,
3. Să-și iubească Biserica!Acest lucru implică:PĂRTAȘIE,EZENȚĂ,ASCENSIUNE.

Viața este suma alegerilor. Aceste alegeri, aduc inevitabil rezultate. Rezultatele depind de întotdeauna de felul în care îți alegi PRIORITĂȚILE!

Deci atenție!

Cu dragoste,

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.