Rugaciuni pentru Daniel Branzai. Dumnezeu să lucreze și să vindece!

Spitalul St. Jude aduna la secția Infecții Respiratorii pacienții de la o serie de alte spitale mai mici din vale. Sunt oamani care n-au fost tratați bine s-au au intrat prea tarziu în tratament. Ieri și azi noapte câțiva au murit. 

Eu sunt încă aici. 

N-am dormit mult. Am căutat și eu lămuriri. Cred că au fost si sunt rugaciunile credintei. 

Acum cateva mii de ani, un bărbat infertil riscand să ajungă un pom tomnatic uscat fără rod, și-a trăit criza lui existențială. Dumnezeu l-a scos atunci afară în noapte și i-a arătat mulțimea stelelor de pe cer: “Așa va fi sămânța ta. Ca nisipul marii care nu se numară va fi sămânța ta!”

Avraam a ajuns acolo “tată l tuturor credincioșilor” și oricine are credința adevărată va merge “în sânul lui Avraam!”

Zilele acestea, mulți oameni s-au sculat să se roage. Dacă ar fi facut-o în numele cultului căruia îi aparține sau a culturii specifice cultului lui, la nivelul gardurilor denominaționale care ne despart, Dumnezeu nu i-ar fi băgat în seamă. Au facut-o însa la nivelul inalt al credinței. A fost o mișcare a credinței fiilor lui Avraam!

Au fost mișcările credinței, faptele credinței. Dumnezeu nu rămâne indiferent la credință. Slava Lui pentru toate mișcările credintei de pe planeta aceasta!

Mulțumesc tuturor și fiecăruia care v-ați rugat pentru mine. Astazi sunt darul vostru de la Dumnezeu pentru credință.

https://barzilaiendan.com/2021/01/16/rugaciuni-pentru-daniel-branzai/?fbclid=IwAR3-FC4z1CUiUgwfRMXMMDJ5ck7Qt2LX_k-tmX0qks0Jay2FPAsgabB8KfY

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rugaciuni pentru Daniel Branzai. Dumnezeu să lucreze și să vindece!

Comentariile sunt închise.