Dumnezeu poate! Să mijlocim pentru fratele păstor Costel Ghioancă!

Rugăciunea atinge inima lui Dumnezeu și deschide cerul!

Trebuie să ne rugăm, este necesar pentru sufletul nostru să practicăm acest exercițiu spiritual.

Iar această vremea pandemiei,când cei dragi se înmolnăvesc, este un prilej bun de a ne ruga! Vă invit să mijlocim pentru fratele Costel Ghioancă! și pentru familia lui.

Iată mesajul postat de pastorul Costel Ghioancă!

Discutam, cu ceva timp în urmă, cu un prieten care a avut covid. Eu tot puneam întrebări, ca un profan care nu înțelege nimic din taina bolii. La un moment dat, interlocutorul mă oprește și zice: „Costele, tu nu, cumva, să crezi că o să scapi!”.

Am râs amândoi.

Azi i s-a împlinit profeția. Sunt „pozitiv” și sper să rămân așa, până trec cu bine de boală. Rugați-vă și pentru noi! Vă mulțumesc. 🙂

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dumnezeu poate! Să mijlocim pentru fratele păstor Costel Ghioancă!

  1. George spune:

    La această expresie neghioabă: „Costele, tu nu cumva să crezi că o să scapi!” – se răspunde cum ne-a învățat Domnul Isus: „tu nu știi de ce duh ești călăuzit”. Noi suntem chemați (învățați) că TREBUIE să binecuvântăm, și NU să blestemăm (cum a făcut neinspirat un „prieten”). Cuvintele au putere, ori în bine, ori în rău. Deîndată ce te-ai lămurit de gravitatea cuvintelor rostite peste tine, trebuie răspuns cu hotărâre: „Nu primesc cuvintele astea, le resping în Numele lui Isus”. Accept numai pe cele care exprimă binecuvântarea!
    Însă se mai poate face ceva: mărturisirea, pocăința, iertarea și aplicarea dezlegării a ceea ce s-a legat în mod nefericit. „Adevărat va spun că orice veti lega pe pământ va fi legat in cer; si orice veti dezlega pe pământ va fi dezlegat in cer.” (Mat.18:18)
    Sperăm și ne rugăm ca să fie vorba de o fază ușoară-ușoară, o lecție de viață, din care să ieșim mai întăriți în credință.

Comentariile sunt închise.