Semnele Sfârșitului: Democrații încearcă să elimine din Parlament cuvintele El, Ea, Mamă și Tată

Liderul Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, încearcă să elimine din procedurile parlamentare toate referințele la oricare dintre sexe pentru a „onora toate identitățile de gen”, și pentru „a promova incluziunea și diversitatea”, informează The Federalist.

Nancy Pelosi s-a angajat să voteze un pachet de reguli pentru cel de-al 117-lea Congres care promite a fi „cel mai incluziv din istorie”.

Congresul pare să urmeze ilustrul exemplu al unor companii ca Twitter și alte instituții de învățământ, precum Universitatea din Michigan, în eliminarea limbajului care recunoaște cele două sexe din activitatea lor și comunicarea interumană.

Asta ar însemna înlocuirea oricărei instanțe de el sau ea cu colocvialismul incorect din punct de vedere gramatical ei folosit la singular, sau cu termeni inutil de lungi Membru, Delegat, Comisar Rezident.

Mai mult, el însuși sau ea însăși devine ei înșiși, un cuvânt nerecunoscut de mai multe dicționare, despre care Dicționarul New Oxford spune că „nu este acceptat pe scară largă în engleza standard”.

Cuvinte precum mamă și tată vor fi înlocuite cu părinte, mătușă, iar unchi cu fratele părintelui. În mod ciudat, bunicul și bunica devin bunici.

Această sminteală pare să se fi transpus și în rugăciunea de deschidere a lucrărilor Camerei, când Rep. Emanuel Cleaver a încheiat rugăciunea cu „Amen și A-Women” (women=femeie). Amen (men=bărbat) nu se referă deloc la bărbați. Este un cuvânt din ebraica veche care înseamnă „așa să fie”.

Se pare că Rep. Cleaver, în mijlocul unei rugăciuni către un zeu panteist sau sincretist, nu a avut alfabetizarea culturală necesară pentru a fi înțeles vreodată semnificația acestui termen contextual.

Rezoluția Democrată merită cel puțin creditată pentru respectarea propriilor sale reguli ridicole pe care le practică în ultimii ani, militând pentru o „incluziune” inventată.

Același proiect democrat promite „să acorde o atenție prioritară includerii unei discuții cu privire la modul în care activitatea comisiilor parlamentare vor aborda problemele inechităților pe bază de rasă, sex, culoare, etnie, religie, orientarea sexuală, identitate de gen, dizabilitate, vârstă sau origine națională”.

Dar oare cum se poate aștepta Congresul să legifereze „sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen”, așa cum prevăd noile reguli, când nu li se permite să folosească termeni de sex?

Aceste reguli nu ajută pe nimeni, dar afectează specificitatea limbajului și experiențele unice și realitatea de bază a sexelor în numele incluziunii.

Tribuna.US

https://tribuna.us/democratii-incearca-sa-elimine-din-parlament-cuvintele-el-ea-mama-si-tata/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.