Salutăm decizia guvernului de a nu închide Bisericile sau de a interzice închinarea!

Nu există nicio îndoială că provocarea juridică și urmărirea unui control judiciar de către 122 lideri ai bisericii a ajutat guvernul să înțeleagă importanța crucială a independenței bisericii.

Niciodată în istoria noastră înainte bisericile noastre nu au fost forțate să se închidă – nu în timpul războaielor, plagilor sau foametelor. În schimb bisericile au fost întotdeauna locuri de răgaz și speranță.

În Anglia, decizia de a ține cultul public este acum în mâinile liderilor bisericii, cărora le-am făcut campanie electorală din martie anul trecut. Cu toate acestea, guvernul scoțian a incriminat din nou cult. Ne gândim dacă să luăm orice măsuri juridice suplimentare pentru a contesta acest lucru în plus față de cazul de control judiciar existent.

Bisericile din toată Marea Britanie și-au demonstrat responsabilitatea – și siguranța – pe tot parcursul pandemiei. Este corect ca liderii bisericii să continue să fie încredințați pentru a decide dacă și cum să se întâlnească, în condițiile locale și nevoile membrilor lor.

Vă rugăm să vă rugați pentru toți liderii bisericii și congregațiile lor în zilele, săptămânile și lunile care urmează. Fie ca lor să li se dea înțelepciune și curaj să onoreze responsabil și să-l venereze pe Dumnezeu și să-și iubească vecinii în aceste momente dificile.

Află mai multe despre provocarea juridică pe site-ul nostru

https://christianconcern.com/news/church-leaders-pursue-judicial-review-over-unlawful-government-church-closures/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.