Felicitări Crețule!

Are doar 21 de ani, dar trăiește muzica la fel ca un artist desăvârșit. Reșițeanul Daniel Crețu a impresionat recent printr-un clip postat pe Facebook. Tânărul a urcat cu pianul la stema din Poiana Golului, unde a interpretat una dintre melodiile sale preferate. Care este povestea reșițeanului îndrăgostit de muzică, natură și fotografie?

A fost pur și simplu o bucurie să îl descopăr pe Daniel Crețu pe Facebook. Printr-un clip de un minut și jumătate ne reamintește că mai există și frumos într-o perioadă atât de urâtă. Mai exact, tânărul și-a luat pianul, profitând de faptul că a putut ajunge cu mașina în Poiana Golului, și s-a filmat interpretând melodia „River Flows in You/Un râu curge prin tine”, „făcând referire la conexiunea omului cu natura”, după cum spune chiar Daniel. Inițiativa este clar una inedită, iar despre talent… nici nu are rost să mai discutăm.

https://expressdebanat.ro/video-cu-pianul-deasupra-resitei-daniel-cretu-tanarul-autodidact-care-te-emotioneaza-de-la-prima-nota/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.