DOMNUL VA MERGE ÎNAINTEA TA

„Domunl Însuși va merge înaintea ta, El însuși va fi cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa; nu te teme…” Deuteronom 31:8

A început un an nou! Probabil, am făcut planuri, am luat diferite hotărâri, am stabilit anumite obiective, am pornit cu elan să le realizăm. Dar, poate, privim cu îngrijorare și teamă spre viitor.

Aș vrea să vă aduc aminte un lucru foarte simplu, dar și foarte important! Dacă Hristos este Domnul vieții noastre, El a promis că va merge cu noi. El a fost și anul trecut cu noi și nu ne va uita nici anul acesta, ci va fi cu fiecare personal. Dacă pășim în noul an cu bucurie, să nu uităm că Dumnezeu vrea să împărtășească cu noi bucuria noastră. Dacă pășim în noul an cu îngrijorare, să ne gândim la faptul că avem pe Unul, asupra Căruia putem arunca toate îngrijorările noastre, Unul care ne înțelege și ne vine în ajutor.

Nu suntem obligați să mergem singuri pe cale. Avem un Domn care merge înaintea noastră. El cunoaște calea mult mai bine decât noi. De câte ori nu ne vom afla în noul an în fața unor decizii, a căror importanță nu o cunoaștem și nu știm ce să facem! Cât de bine este să știm că înaintea noastră merge Conducătorul mântuirii noastre care cunoaște exact drumul, care știe ce pericole se află în fața noastră, dar care știe și ce se petrece la stânga sau la dreapta. Dacă rămânem în apropierea Sa, Dumnezeu ne va da indicațiile necesare pe calea vieții. Vreți să-I încredințați acestui Domn conducerea vieții voastre?

Mergem înainte cu Domnul!

Pastor Ioan Cocîrțeu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s