Stiai Ca Esti Sclavul Statului Cu Acte In Regula?

Stiai ca statul te-a facut sclavul sau cu muuuult inainte ca tu sa poti decide daca vrei sa-i fii sclav ori ba?

…Cam de pe vremea cand te-ai nascut si ai „primit” (a se intelege ai fost obligat de catre stat prin parintii tai) certificatul de nastere.

De asemenea, certificatul „tau” de nastere de fapt nu este al tau, CI este un bond de valoare (adica un fel de actiune) in proprietatea statului si ale corporatiilor internationale care crediteaza sau vor credita Romania pana la momentul mortii tale. Bondul de valoare cu numele tau pe el ajunge la maturitate in momentul decesului tau SI, surpriza surpriza, de valoarea sa NU vei beneficia tu ci statul si creditorii statului! Cu alte cuvinte, pentru stat si corporatii tu NU esti om, ci o marfa buna de cumparat si vandut!

Ei bine, in aceste conditii TREBUIE sa invatam cum sa ne protejam fata de abuzurile (prezente la tot pasul !!!!) ale statului fata de tine. 

Cu siguranta ai observat ca numele tau este trecut cu litere de tipar (mari) pe toate actele oficiale: act de indentitate, certificat de nastere, permis de conducere, pasaport, contracte etc.

Ei bine, din punct de vedere juridic, este o diferenta foarte mare daca iti scrii numele cu litere mari, prima litera mare, si toate literele mici. De exemplu:

– (1) POPESCU ION

– (2) Popescu Ion

– (3) popescu ion

De asemenea, exista o diferenta COLOSALA intre drepturile conferite de Constitutie versus cele conferite de legi. TOCMAI din acest motiv exista un cod civil si un cod penal! Codul civil se supune drepturilor NATURALE ale oamenilor conferite de Constitutia tarii, codul penal se supune drepturilor conferite de legile juridice.

Citiți mai mult accesând:

https://luminanoua.blogspot.com/2014/05/stiai-ca-esti-sclavul-statului-cu-acte.html?m=1

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.