Momente Apologetice – „Fuga de semnul fiarei” Dr. Caius Obeada

La începutul anului am deschis un program intitulat „de peste ocean cu Dr. Caius Obeada.” Am încercat sa țin la curent prietenii si frățietatea Creștina Romana cu ce se întâmpla in America, luând in considerare începutul Pandemiei. Am lansat câteva emisiuni, pana am decis sa abandonez acest proiect, devenind o pierdere de timp cu niște persoane specializate in toate domeniile, cu diplome de la facultatea virtuala Google.

Am explicat apariția Pandemiei, a cea ce se întâmpla in America, sa mi se spună ca totul este o invenție, o manipulare mondiala pentru un control globalist. „Frați si surori” din adunările noastre sa mă critice, sugerând ca m-am asociat cu „puterile lumii” in diseminarea unor invenții si ne-adevăruri. Îmi aduc aminte de cei care se băteau cu pumnul in piept ca sunt gata sa primească gripa, care o avem in fiecare an. Tot felul de „prostii” sau spus, care nu au făcut decât sa denote nivelul intelectual pe care-l găsim in adunările noastre, sa nu mai vorbim de nivelul spiritual, de maturitate creștina la care unii au ajuns.

Intre timp lucrurile sau complicat, mulți au plecat la veșnicii, si noi tot in urma am rămas, creând noi teorii si presupuneri. Înainte de lansarea vaccinului, tot speram ca oameni de știința sa descopere un vaccine sa ne scape de daunele Covidului. Cei mai buni oameni de știința au lucrat cot la cot sa descopere vaccinurile care au ieșit pe piața. Nici nu am văzut rezultatele vaccinului, ca conspirația își redirecționează ținta, la o asociere cu numărul fiarei.

Am citit mesaje tip, „eu nu iau vaccinul, nu iau numărul fiarei: „666”.

Nu am crezut ca voi vedea atâta incultura in adunările noastre. Daca as spune, sau dovedi ca numărul „666” este înscris in fiecare telefon celular, cați v-ați arunca telefoanele? Sau daca v-as spune ca fiecare mașina are un cip in care se poate știe unde si cat stai, la ce viteza si in ce direcție mergi, cu numărul „666” înscris in cipul mașinii, ti-ai vinde mașina si cumpăra căruța? Dece ar trebuie sa fie pus semnul fiarei in noul vaccine când poate fi pus cu ușurința in vaccinurile de influenta pe care le luam in fiacre an?

„Mare este gradina Domnului” era o vorba din bătrâni.

Daca mai avem ceva credința si înțelegere a Scripturilor, am înțelege ca nimic nu poate lua loc fără îngăduința lui Dumnezeu. Mai crezi in Suveranitatea lui Dumnezeu, sau asta a fost doar teoria lui Calvin in Protestantism?

Coram Deo!

https://www.facebook.com/groups/663514880363039/permalink/3516569095057589/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.