Pastorul Alexandru Ioan Lăpugean a plecat în veşnicie! Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

Acum câteva minute colegul nostru, pastorul Alexandru Ioan Lăpugean a plecat în veşnicie!

Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

P.S. Am stat de vorbă ultima dată cu el, telefonic, astăzi la ora 4:59, când am mers la Spital să îi duc nişte fructe şi câteva sticle de apă şi suc. Mi-a răspuns, cu mare dificultate, cu glasul stins, spunându-mi: ” Mă simt rău! Roagă-te pentru mine!”

Voi reveni în câteva minute cu o scurtă biografie!

Ionel L. Țuțac

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pastorul Alexandru Ioan Lăpugean a plecat în veşnicie! Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

  1. taborsinai zice:

    Aș putea să și tac, că era mai tânăr ca mine, dar simt nevoia să vorbesc spunând că pozele atașate ca omagiu, în special cele de botez, prezintă niște chipuri a un oameni născuiți din nou! Slăvit să fie Domnul! Apoi, la fabrica din Tomești, am dus circa 400 de globuri de sticlă,ale Bisericii Elim Timișoara, pentru a le fi retezate concavitatea de la partea superioară, prin tăiere cu mașini speciale, pentru că după încălzire, pocneau becurile în interiorul lor! Cu această ocazie l-am cunoscut pe past.Lăpugean care m-a ajutat! Dumnezeu îi va răsplăti cu siguranță, El care răsplătește și un ”pahar de apă” ! – John I. Nicorici, California

    Apreciat de 1 persoană

  2. taborsinai zice:

    Exact: Dar mai ales dacă luăm în calcul, că e vorba de anul 1988… când ”fierbea” totul, eu cu sute de globuri de sticlă în mașina prop. pers., cerșeam serviciile unei fabrici Comuniste…! Nici nu mă mir că mă urau de foc…!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.