Multă pace tuturor!

Anul 2020 a fost un an diferit, în care ne-am oprit din alergarea cotidiană, ne-am distanțat unii de alții, am reflectat îndelung și ne-am confruntat cu provocări noi.

Mulțumim Tatălui și Dumnezeului nostru care și în aceste vremuri este în control, care ne-a iubit atât de mult încât și-a trimis Fiul pe pământ să ia asupra Lui plata păcatului și să ne dea viață veșnică.

Sărbătoarea Nașterii Domnului bate la ușă, și biserica noastră, ca în fiecare an, dorește să vină în sprijinul celor mai defavorizați dintre noi. Așa că duminică, 20 decembrie, la ora 18, sunteți invitați la un concert special de colinde în scopul unei strângeri de fonduri. Evenimentul va respecta toate regulile de distanțare socială și combatere a pandemiei în vigoare, și va putea fi urmărit și on-line pe canalul nostru de Youtube și pagina de Facebook.

Dorim în acest an să contribuim la misiunea BENITA, o asociație de ajutorare a copiilor. Asociația BENITA sprijină material, spiritual și emoțional familiile cu situație materială modestă, iar în acest scop sunt puse la dispoziția copiilor defavorizați o grădiniță socială și un centru de zi. De asemenea, dispune de un program de asistență maternală profesionistă pentru copiii excluși temporar sau definitiv din sânul propriei familii.

În contextul pandemiei, pe lângă strângerea de fonduri propriu-zisă din timpul evenimentului caritabil, în perioada 17-24 decembrie vom putea efectua donații prin virament bancar în conturile 𝐑𝐎𝟗𝟎𝐁𝐑𝐃𝐄𝟎𝟔𝟎𝐒𝐕𝟎𝟏𝟏𝟖𝟎𝟗𝟐𝟎𝟔𝟎𝟎 (𝐢̂𝐧 𝐥𝐞𝐢),
𝐑𝐎𝟗𝟕𝐁𝐑𝐃𝐄𝟎𝟔𝟎𝐒𝐕𝟐𝟖𝟖𝟓𝟏𝟎𝟎𝟎𝟔𝟎𝟎 (𝐢̂𝐧 𝐞𝐮𝐫𝐨) 𝐬̦𝐢
𝐑𝐎𝟔𝟓𝐁𝐑𝐃𝐄𝟎𝟔𝟎𝐒𝐕𝟑𝟓𝟎𝟎𝟕𝟐𝟔𝟎𝟔𝟎𝟎 (𝐢̂𝐧 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢) deschise la BRD.

Haideți ca împreună să fim parte a misiunii BENITA, sprijinind lucrarea lor și astfel să ne îndeplinim menirea de urmași ai lui Hristos în aceste vremuri din urmă.

Vă așteptăm cu drag!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.