România are nevoie de Dumnezeu!

Mica 6:8
Ţi s-a arătat, omule, ce este bine! Și ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci dreptate, să iubești mila și să umbli smerit cu Dumnezeul tău?

Dumnezeu să ne ajute să împlinim cele de mai sus și cu siguranță EL va fi bucuros de noi.
În calitate de creștini care ne dorim ca lucrurile să meargă bine în țara noastră, ne-am rugat, și iată că au trecut și alegerile parlamentare. Acum așteptăm sărbătorile de iarnă, adică Nașterea Domnului Isus și trecerea în noul an.
Anul 2020 în mare parte a trecut, haideți să reflectăm asupra acestui an care stă să se încheie, cu bune și cu rele.
Am început acest an cu bucurie, entuziasm și speranță, dar în luna martie s-a întâmplat un lucru nedorit și neașteptat: ce am numit și încă se numește covid 19. Am fost încercați de acest virus nemilos, dar în acest timp am învățat să fim mai aproape unii de alții. Priviți cu atenție, vă rog, cum toate lucrurile și-au urmat cursul: firul ierbii a înverzit, copacii au înflorit, natura și-a văzut de drum, la fel ca în anii precedenți.
Dar omul… CORONA CREAȚIUNII LUI DUMNEZEU….
Omul a fost oprit din toată activitatea pe care o desfășura. Sfânta Scriptură ne spune că Dumnezeu a făcut un plan să facă o ființă diferită, care să aibă chipul și asemănarea Sa. Și așa a fost creat omul, după chipul și asemănarea lui Dumnezeu (Genesa 1:26,27).
Cred că Dumnezeu a vrut să ne mai dea un timp de răgaz pentru suflet. A fost un semnal de alarma clar pentru noi, fiindcă toți eram mult prea ocupați, agitați, munciți pentru cele pământești și fiecare își vedea de traiectoria vieții lui. Tot ce s-a întâmplat a fost îngăduit de Dumnezeu, pentru că EL este suveran! Cred că am fost cu toții atenți pentru a înțelege vremea aceasta și pentru a ne apropia mai mult de Domnul, Făcătorul Nostru.

Fiți binecuvântați!

Misiunea Hristic

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.