Picurul de miere zilnic

Citirea Bibliei într-un an sau în trei ani cu ajutorul unei aplicații mobile

 

Trecerea anilor aduc multe schimbări în viața oameniloraducând uneori nesiguranță și multe întrebări, dar Cuvântul lui Dumnezeu a rămas neschimbat, viu și lucrător. Acest Cuvânt este asociat cu dulceața mierii de albine (Ce dulci sunt cuvintele Tale pentru cerul gurii mele! Mai dulci decât mierea în gura mea!” Psalmul 119:103) și are nenumărate beneficii pentru sufletul oricărui om. El poate schimba viața ta, aduce pace în momente dificile și îndreaptă pașii tăi spre cunoașterea lui Dumnezeu.

Nu știu dacă ai căutat până acum acest Cuvânt sau dacă ai citit anul acesta Biblia, dar vreau să te gândești: cum ar fi să începi fiecare zi cu un verset biblic care poate fi o încurajare pentru tine sau dacă ai citi în fiecare zi 3-4 capitole din Biblie, iar la sfârșitul săptămânii să evaluezi citirea ta, printr-un test de 10 întrebări. Oare cum ar arăta viața ta?

Dacă ești copil și vrei să cunoști Sfintele Scripturi, care pot să-ți dea înțelepciunea care duce la mântuire prin credința în Hristos Isus, am creat o varianta de citire a Bibliei în 3 ani de zile, adaptată nevoilor tale, iar pentru doritori am adăugat în aplicație posibilitatea ascultării citirii Bibliei în formatul audio.

Viața ta s-ar putea schimba în bine, dacă ai cunoaște cât mai mult din Cuvântul lui Dumnezeu, de aceea te provoc să accesezi, chiar acum, pagina picuruldemierezilnic.comdescarcă aplicația pe telefonul sau tableta ta și începe citirea Bibliei din luna ianuarie a fiecărui an. Citește Biblia împreună cu familia, grupa de copii, grupul de adolescenți sau tinerii din biserica ta, roagă-te și descoperă-L pe Dumnezeu.

Echipa proiectului ”Picurul de miere zilnic” a înțeles că motivația este un factor determinant în citirea zilnică a Bibliei, de aceea va organiza la începutul fiecărui an o tragere la sorțicu premii, la care pot participa toți cititorii Bibliei care au ales la înscriere varianta cu premii, care au reușit să citească toată Biblia în anul anterior și cei care au parcurs toate testele săptămânale.

”Pentru sănătatea ta spirituală, citește Biblia în fiecare zi!”

Prezentare proiect:

https://youtu.be/ZkqUbYaseHM

 

Interviu RVE Timișoara:

https://youtu.be/YgBSSqnUAZU

 

Descărcare aplicație:

📲 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picuruldemierezilnic.android

 

📲 App Store: https://apps.apple.com/us/app/picurul-de-miere-zilnic/id1491534680?l=it&ls=1

 

Cum mă înscriu în proiect?

https://youtu.be/5awx4GMScVo

 

Echipa proiectului: 

Simona Rauca

responsabil varianta 3 ani

+40 744 147 097

 

Adrian Iacob 

responsabil varianta 1 an

+40 742 288 310

 

Alex Costa 

dezvoltator aplicație 

+39 342 507 4965

 

Contact:

contact@picuruldemierezilnic.com 

http://www.picuruldemierezilnic.com

 

Instagram:https://www.instagram.com/picurul_de_miere_zilnic/

Facebook:https://www.facebook.com/picuruldemierezilnic

YouTube (canalul oficial al Departamentului Copii): https://www.youtube.com/channel/UCd0NtAxYiRnXxltwWr_bQeg

 

🔔 Abonează-te pentru mai multe materiale și informații.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Picurul de miere zilnic

  1. Valeria Iancu spune:

    As vrea sa stiu de unde pot procura meditatii zilnice pentru tot anul ca sa le transpun pe blogul meu si sa ajunga cat mai departe? Va multumesc pentru ajutor.

Comentariile sunt închise.