În Dumnezeu culoarea feței nu contează, dragostea unește și înfrățește!

Xenifobia, rasismul, naționalismul nu își au loc în creștinism. Dragostea lui Hristos depășește orice barieră, orice obstacol. Când îl ai pe Hristos în inimă, iubești oricând și pe oricine! Biblia declară: “Căci înaintea lui Dumnezeu nu se are în vedere fața omului.

Romani 2:11”

În Dumnezeu culoarea feței nu contează, dragostea unește și înfrățește!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la În Dumnezeu culoarea feței nu contează, dragostea unește și înfrățește!

  1. taborsinai zice:

    Absolut adevărat! Mai ales pentru noi creștinii practicanți! Efraim și Manase, capii marilor seminții, având mamă pe Asnat,(Gn.46:20), din țara lui Ham – Ps.105:23, n-au putut fi albi, decât cel mult mulatri Și au devenit Seminții importante în Israel !
    Dar noi, românașii avem reflexele noastre, înnăscute…! Până aici, nici eu nu fac excepție…! Dar m-am ”calmat” și neputând pronunța ”negru” (negro, fiind perceptibil în latino), mai răbufnesc în ”coloratul”! După ultima poziționare domiciliară, eu schimb mesaje zilnice (aproape) cu un islamic (ne despart 25 centimetri), îi calc proprietatea (cu permisiunea lui) să-i îngrijesc via, pe care i-am dat-o! Iar driveway-ul meu (intrarea auto), trece prin curtea unui chinez… Care din când în când îmi mai și bate la ușă, oferindu-mi …dulciuri (la schimb) …! Noa… pocăință nu glumă… pentru firea pământească…!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.