De ce ar trebui creștinii să tacă cu privire la convingerile lor?

Celor care încearcă din răsputeri să ne reducă la tăcere trebuie să le spunem că noi, in calitate de creștini practicanți, nu vedem nici o problemă în a exprima puncte de vedere biblice cu privire la temele fierbinți din societate. Sub nici o formă nu ne cerem și nu ne vom cere scuze pentru asta.

Cei care nu sunt de acord cu credința noastră creștină nu se scuză pentru pozițiile lor ideologice, religioase și politice, așa că de ce ar trebui să ne simțim noi obligați să facem asta? Scopul nostru este să facem tot ce putem pentru a-L reprezenta pe Domnul Isus Cristos în timpul pe care El ni l-a oferit să-l trăim pe pământ, ca ambasadori ai Săi.

În România, creștinii trebuie să aibă dreptul să verbalizeze și să promoveze convingerile lor, la fel de mult ca cei care verbalizează și promovează convingeri diferite. Tuturor cetățenilor români, inclusiv celor cu credințe și convingeri religioase, se presupune că li se garantează drepturi și libertăți constituționale.

Aceia care afirmă că cei cu convingeri creștine puternice ar trebui să-și păstreze opiniile ideologice și religioase pentru ei și să le separe de convingerile lor civile și constituționale, sunt extrem de ipocriți. Ei înșiși refuză să-și țină opiniile lor private sau să-și separe opiniile lor ateiste de convingerile civile și constituționale.

Atunci noi de ce să tăcem?

Samy Tuțac

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1683816028443497&set=a.446784665479979&type=3

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la De ce ar trebui creștinii să tacă cu privire la convingerile lor?

  1. Cam și ăsta e unul din motivele pentru care sunt împinși să tacă:

    Creștinule, fii gata de prigoană! Globaliștii și progresiștii au aranjat deja lucrurile! (Ultima parte)
    Ce facem noi creștinii astăzi, vedem cu ochii noștri cum valorile creștine sunt călcate în picioare, vedem cum creștinii conservatori, libertatea de credință și drepturile noastre sunt date la o parte și se impune la nivel global o Nouă Ordine Mondială, care arată totalitaristă, anticristă și diabolică?
    Deja de multă vreme se impune și în bisericile evanghelice politica din societate, să fim ”politic corecți”, toleranță față de oricine și predicarea unei Evanghelii diluate, în care să nu ”bruschezi” omul, să nu-l prezinți păcătos și cu verdictul iazul de foc dacă nu se pocăiește, ci accentul să cadă pe dragoste și toleranță. Mai mult materialismul ne-a îmbolnăvit în masă, așa că e ușor pentru globaliștii mai sus amintiți ca să constrângă pe cei mai mulți la tăcere și supunere, mai ales că fobia unei depresii economice deja își face loc tot mai mult în media progresistă, pe lângă constrângerile legate de Covid 19 și alte virusuri mai puternice, care cică vor apărea și vor decima populația lumii.
    Progresiștii se vor erija în ”dumnezeii acestui pământ”, salvatorii și cei care au rezolvare la problemele amintite, în cazul acesta mulți creștini sunt victime ușoare să cadă în plasa lor și să fie supuși și docili acestui sistem anticristic. Pe lângă toate acestea, ereziile actuale au slăbit multe biserici și credincioșii, teologia prosperității și marii vindecători parcă au pregătit oamenii de ani de zile tocmai pentru aceste vremuri, vremuri în care o elită progresistă dă soluții de ”sănătate, prosperitate și pace” pentru întreg pământul, raiul pe care unii cu învățăturile lor eretice îl invocau pe acest pământ, uitând că momentan stăpânitorul acestei lumi este satana și faptul că Necazul cel Mare și guvernul anticrist numai raiul n-o să-l instaleze în viitorul apropiat, mai mult pământul cu tot ce este pe el o să ardă cu trosnet, așa că bogăția strânsă de unii pe pământ cu siguranță nu-i veșnică și nu o să facă parte din Raiul adevărat și veșnic al lui Dumnezeu.
    Citiți tot articolul aici:
    https://paginacrestina.wordpress.com/2020/11/24/crestinule-fii-gata-de-prigoana-globalistii-si-progresistii-au-aranjat-deja-lucrurile-ultima-parte/

Comentariile sunt închise.