URGENT- Să mijlocim și să ne rugăm pentru pastorul LUIGI MIȚOI și pentru sora CARMEN MIȚOI! Vă rugăm dați un SHARE

Toți oamenii trec prin încercări și probleme! Creștinii nu sunt scutiți de durere, însă suntem asigurați de Dumnezeu!

1. Cere AJUTORUL și Dumnezeu va interveni cu siguranță!

2. Crede în puterea lui Dumnezeu, El poate să se APROPIE de tine și să te salveze.

3.ACCEPTĂ cuptorul, chiar dacă acum nu îi înțelegi scopul!

Nu suntem scutiți, însă Dumnezeu ne oferă ajutorul!

Acum în cuptorul încercări se afla pastorul bisericii Betania din Chicago, Luigi Mițoi care împreună cu soția sa, Carmen au contactat Covid 19.

Să mijlociim și să ne rugăm pentru această familie minunată care s-a pus la îndemâna lui Dumnezeu!

Vă invit să ne rugăm într-uun mod deosebit pentru sora Carmen este internată în spital. Fratele Luigi se recuperează acasă.

Dumnezeu să lucreze și să dea vindecare deplină.

Sunt atașat de această familie minunată care au investit în mine, ajutàndu-mă să cresc și să mă dezvolt în relația cu Dumnezeu.

Vă rugăm să transmiteți acest mesaj prietenilor din lista dumneavoastră, Dumnezeu să vă binecuvânteze

Cu dragoste,

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

11 răspunsuri la URGENT- Să mijlocim și să ne rugăm pentru pastorul LUIGI MIȚOI și pentru sora CARMEN MIȚOI! Vă rugăm dați un SHARE

  1. Pingback: 🙏URGENT- Să mijlocim și să ne rugăm pentru pastorul LUIGI MIȚOI și pentru sora CARMEN MIȚOI! care împreună au contactat Covid 19. – CrestinTotal.ro

  2. Biciusca Daniela spune:

    Domnul sa dea vindecare totala.

  3. VD Filip spune:

    In Romania se stie ca antibioticile asemanatoare penicilinei cum ar fi amoxiciclina, ampicilina nu sunt indicate la gripa si se spune ca fac complicatii la plamani, dar Co-trimoxazol, adica Biseptoll sau Biseptrim sau cum ce denumiri se afla in farmaciile din tara, sunt chiar indicate, chiar si in cazul celor cu diabet. De ce acum doctorii spun in mod alarmist: vai! sa nu luati antibiotice ca le luati degeaba. Nu am auzit pe careva sa spuna ca fac rau, complicatii. Asta ca sa ajungi la mana lor, ca dupa ce ai ajuns, chiar le poti lua degeaba. Biseptolul la gripa nu face rau si doua tablete sunt de ajuns la covid, una intr-o zi, a doua in urmatoarea, asta este recomandarea mea.

  4. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 16 – 22 oiembrie 2020?

Comentariile sunt închise.