Istorie Penticostală: Biserica Betesda, Mehadica

Salutari sfinte cu multă dragoste în Christos tuturor fraților și surorilor din bisericile în care cu ajutorul lui Dumnezeu slujesc de la Caransebeș până pe Valea Cernei. Doresc să vă Mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrarea minunată de la biserica Lui” Betesda „din Mehadica din seara de 8 noiembrie A. D. 2020, când având prilej de bucurie și sărbătoare la hirotonia (ordinarea) fratelui Costel Stolojescu de la Cuptoare în slujba de diacon.Am avut bucuria de a sluji alături de familie, frații și surorile de la Caransebeș, Topleț, Pârvova, Turnu-ruieni etc.

Astfel, Dumnezeu a binecuvântat biserica Penticostală Betesda din Mehadica cu un slujitor care va fi la dispoziția Domnului și Îl va sluji pe cel Preainalt și bisericii Sale. La această lucrare a fost invitat și pastorul Coroban Titus care a fost însoțit de prezbiterul Jura Ionel.

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea din regiunea Băile Herculane și să aducă cercetare spirituală peste această zonă împietrită la predicarea evangheliei, amin!

Cu stimă, respect și aleasă prețuire, al dumneavoastră păstor și slujitor Lazăr Viorel Florin

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.