Există ceva mai sigur decât moartea…

Ieri s-au împlinit cinci ani de la atentatele teroriste de la Paris. Seara zilei de 13 Noiembrie 2015 va rămâne în istorie ca o seară a terorii și a morții. Oameni de pretutindeni au primit cu durere și consternare vestea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îngrozit întreaga lume.

Oamenii s-au mobilizat la rugăciune și au trimis mesaje de susținere pentru poporul francez. Pastorul Pierre Clement, din Paris, îmi scria acum cinci ani: „Franța are nevoie de rugăciunile voastre.” Și aș adăga eu, Franța are nevoie de Dumnezeu și de Evanghelia harului lui Cristos, lucru valabil și pentru România. Doar lumina Evangheliei lui Cristos poate alunga întunericul aducător de moarte.

Cu ani in urmă, tot într-o zi de 13 Noiembrie, a anului 1789, Benjamin Franklin scria: „Nimic nu este sigur, doar moartea și impozitele.” Dar noi, creștinii, știm un lucru care este mai sigur: reîntoarcerea Domnului nostru Isus Cristos. El a venit pe pământ să moară pe cruce pentru păcatele noastre, a înviat și s-a înălțat la cer, dar într-o zi se va întoarce. Acesta este un lucru sigur!

Cuvântul lui Dumnezeu spune: „Căci Domnul Însuși, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului și la sunetul trâmbiței lui Dumnezeu, Se va coborî din cer și, mai întâi, vor învia cei morți în Cristos, apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi întotdeauna cu Domnul” (1 Tesaloniceni 4:16-17).

Ești pregătit?

Samy Tuțac

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.