Ce Dumnezeu minunat avem!

C

e Dumnezeu minunat avem! De 2 ani de când suntem în Madagascar, cu doamna Tahina ne-am întâlnit zilnic (de luni până vineri, ea ne-a ajutat cu fetițele, ne-a ajutat când am făcut orele de limbă etc). Ea este persoana cea mai apropiată de noi și mare ne este bucuria să vedem cum Dumnezeu lucrează în viața familiei ei. Soțul ei a terminat școala de teologie din capitală iar de curând conducerea cultului penticostal din Madagascar, i-au găsit pe ei cei mai potriviți să înceapă o nouă biserică, într-o comuna (Ambatolahy) la aproape 300 km depărtare de noi.

Pentru a le arăta prețuirea noastră, i-am invitat la noi acasă pe toți păstorii ADD din oraș împreună cu soțiile lor. Ne-am rugat pentru Pastorul Faly și soția lui, d-na Tahina, i-am încurajat si i-am binecuvantat.

În ultimele zile i-am susținut cât de mult am putut în pregătirea mutării lor acolo, de la lucruri mai mari pana la detalii: le-am cumpărat un sistem cu panou solar si invertor pentru a avea lumină, le-am asigurat transportul lucrurilor, și a familiei acolo, iar mâine Florin împreună cu o echipă mare de oameni îi vor însoți până la Ambatolahy unde au pregătit un timp de evanghelizare.

Rugați-vă împreună cu noi pentru protecție fizică pe drum, protecție spirituală pentru că deja s-au ridicat multe atacuri și provocări iar Dumnezeu să își facă cunoscută puterea Lui și în acel loc.

Rugați-vă și pentru noi (eu și cele 3 fetițe) ca să rămânem sub protecția Domnului, în odihna și pacea Lui.

Vă mulțumim pentru susținerea dvs. Contează mult pentru noi!

Suntem binecuvântați, pentru a fi o binecuvântare!

Florin Popa

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.