Prezentare Carte-‎. סֶּֽלָה Sela adică OPRIRE

L-am cunoscut pe pastorul Ciprian Bârsan, încă din anii studenției sale la Institutul Teologic Penticostal din București, când alături de alți tineri, au slujit cu bucurie și pasiune în Biserica Betania din Arad și alte biserici din Arad.

I-am admirat  pasiunea, dedicarea și m-am bucurat să îl pot examina în anul 2006 la Oradea, atunci când a și trecut cu brio examenul pastoral.

În anul 1998,  a început slujirea în Biserica Penticostală „Cezareea” din Reșița, alături de pastorul Radu Pavel, lucrând împreună, slujind cu devotament, dedicare și dragoste comunității penticostale din Caraș-Severin.

Am aflat cu bucurie de faptul că din  04 decembrie 2011, slujește  alături de o echipă binecuvântată în Biserica Izvorul Vieții din cartierul Govândari, o comunitate tânără, misionară și relevantă pentru orașul Reșița.

Anii au trecut și astăzi este unul dintre oamenii lui Dumnezeu care slujește în Reșița, una dintre vocile care reafirmă afirmațiile lui Dumnezeu. Este o lumină pentru unii, o mângâiere pentru alții și o mare bucurie pentru sufletul meu. Dumnezeu să fie lăudat!

Mă bucur pentru dorința lui de a-și pune talantul la dispoziția Domnului,  perioada grea de boală a adus un rod cartea : סֶּֽלָה Sela adică OPRIRE

Această carte a pastorului Ciprian Bârsan, mai tânărul meu tovarăş de slujire pastorală, reflectă bine felul în care experienţa de viaţă, trăirea creştină, spiritul de sacrificiu şi osteneala în slujba semenilor ne modelează viața, ne aranjează priorităţile.

Activitatea pastorului Ciprian Bârsan este de admirat si de imitat și îndemn pastorii mai tineri care stapanesc arta condeiului sa-i urmeze exemplul in scris dar si cu dragoste si devot sa se implice in marea lucrare de zidire a trupului lui Isus Hristos care este Biserica.

pastor Pavel Riviș Tipei

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s