Frați în Hristos cu cei din tribul Lugbara, Uganda

Charles este un frate care L-a primit pe Hristos și a fost botezat în 2019. Viața lui și a familiei sale a fost extrem de dificilă după ce a fost accidentat grav de o mașină și a fost lăsat pe marginea drumului fără ajutor. Anul trecut a murit unul dintre copii săi, la vârsta de 12 ani, iar el, soția lui și ceilalți șase copii au trăit într-o colibă rotundă cu diametru de 3 metri, în condiții foarte grele. În luna august 2020, discutând cu frații din biserica din Panduru, unde este membru, am decis să pornim un proiect pentru ajutorarea lor. Așa am ajuns să ridicăm o căsuță care să le ofere condiții de trai cât de cât decente.
Mai mult decât atât, ne bucurăm că am avut ocazia să îi oferim o Biblie și un telefon care are Biblia audio în limba lugbara și în limba engleză, ca întreaga familie să poată fi transformată auzind Cuvântul Domnului.”
Marius și Marga – Uganda

„Fraţii mei, ce-i foloseşte cuiva să spună că are credinţă, dacă n-are fapte? Poate oare credinţa aceasta să-l mântuiască? Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana de toate zilele şi unul dintre voi le zice: „Duceţi-vă în pace, încălziţi-vă şi săturaţi-vă!” fără să le dea cele trebuincioase trupului, la ce i-ar folosi? Tot aşa şi credinţa, dacă n-are fapte, este moartă în ea însăşi. Dar va zice cineva: „Tu ai credinţa, şi eu am faptele.” Arată-mi credinţa ta fără fapte şi eu îţi voi arăta credinţa mea din faptele mele.” Iacov 2:14-18

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2454000431575134/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s